به گزارش خبرنگار مهر، غلامعلی خجندی ظهر چهارشنبه در جلسه بررسی وضعیت نانوایی های شهرستان رودان با تاکید بر رعايت بهداشت نانوايي ها و افزایش كيفيت نان گفت:برای ما سلامتی مردم اهمیت دارد و چون سلامت مواد غذایی ارتباط مستقیم با سلامت مردم دارد، پس نظارت ما بر مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی افزایش خواهد یافت.
خجندی خاطرنشان کرد: رعایت دستورالعملهای بهداشتی از نکات مهمی است که نانوایان طبق قانون ملزم به رعایت آن هستند و در غیر اینصورت اخطار می گیرند و پلمپ می شوند.
وی تصریح کرد: استفاده از جوش شیرین، نداشتن کارت بهداشتی برای کارکنان نانوایی ها، رعایت نکردن بهداشت محل نگهداری آرد، تهویه نامناسب و بهداشتی نبودن محیط آماده سازی خمیر و پخت نان از جمله موارد تخلف نانوایی ها محسوب می شود.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان رودان افزود: کیفیت بهداشتی نان ارتباط مستقیم باسلامت مردم داردلذا کارگران نانوایی ازمواد افزودنی ، کنجدهای غیربهداشتی و جوش شیرین در پخت نان جدا خوداری کنند.
این مقام مسئول با بیان اینکه استفاده از جوش شیرین در پخت نان برای سلامتی مصرف کنندگان زیانبار است اظهارداشت: در هر نانوایی مشاهده شود که از جوش شیرین استفاده می کند حتما با آن برخورد قانونی صورت می گیرد.
خجندی بیان داشت: عدم رعايت موازين و استانداردهاي بهداشتي باعث بروز بيماريها و مشكلات مادي و معنوي فراوان و گاه جبران ناپذيري می شود كه با رعايت موازین بهداشتی می توان از بروز بیماریها و مشکلات جلوگیری کرد.


نظر شما